Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, tenzij u een deel van uw bestelling houdt, dan worden de verzendkosten niet gecrediteerd.
De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.
Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@vandeooievaar.nl.
Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waar u mee heeft betaalt.

Alle kosten en risico van de retourzending zijn wettelijk voor de verzender.
Als u een artikel terug stuurt in een envelop en die envelop raakt kwijt, omdat er geen track and trace code op zit of het artikel gaat stuk, dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor.

Van de ooievaar vergoed alleen uw verzendkosten voor het retourneren als het artikel defect is.
Als u iets retourzend als brievenbuspakketje, wat als gewone brievenbuspost naar u verzonden is, worden alleen de normale brievenbuspost-kosten vergoed.
Het verschil tussen deze kosten en het brievenbuspakketje is dan voor uzelf.

Als je bestelling niet goed is aangekomen kun je het beste eerst contact opnemen via de e-mail (info@vandeooievaar.nl). Graag ontvang ik een foto waarop het probleem te zien is.

Laat je artikelen door mij op bestelling maken dan geld de volgende clausule:
Producten die je door mij laat maken zijn volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.